JEV-25000 elektro polnilna postaja

postaja je namenjena javni in zasebni uporabi polnjenju baterij avtomobilov, mopedov in koles na električni pogon. Namestitev polnilne postaje priporočamo na javnih parkiriščih, v javnih garažah in na parkiriščih podjetij za potrebe njihovega voznega parka oziroma zaposlenih. Postaja je opremljena s trifazno vtičnico (32A) ter šuko vtičnico (16A). Polnilna postaja je zasnovana v kovinskem ohišju, ki je zaščiteno preko ozemljitvenega vodnika za izenačitev potencialov. Proti napetosti dotika varujemo polnilno postajo z odklopnim stikalom FIT 30mA.

Oprema polnilne postaje:

  • Zaščitni elementi
  • Polnjenje 380V (24 kW-hitro polnjenje)
  • Polnjenje 220V (3,6 kW)
  • LCD zaslon za prikaz salda
  • Krmilnik
  • Trifazni merilnik porabe
  • Avtomat za kovance s tiskalnikom

Uporabnik plačuje polnjenje vozila v evro kovancih. Vrednost plačila je razvidna na displeju. Obračunava se porabljena moč električne energije v okvirju od min. 10W/h do max. 25kW/h. Avtomat denarja ne vrača. Neporabljena energija ostaja na razpolago istemu oziroma naslednjemu uporabniku. Šuko vtičnica moči 230V/16A je namenjena polnjenju vozil na električni pogon preko lastnih adapterjev oziroma uporabi za lastne potrebe (sesalnik,..)

JEV-3300 avtomat za odjem električne energije

JEV-3300 avtomat za odjem električne energije je namenjen javni in zasebni uporabi za dodatne potrebe po električni energiji. V raznih stanovanjskih objektih, poslovnih objektih, lokalih,... nastajajo potrebe po dodatni električni energiji in sicer za polnjenje raznih vozil na električni pogon (kolesa, motorji, avtomobili), čiščenje avtomobilov, uporaba električnih aparatov,.... Ker se stroški porabe električne energije v skupnih prostorih praviloma obračunavajo vsem stanovalcem oziroma lastnikom, se z postavitvijo JEV-3300 avtomata zagotovi dostop do električne energije, ki ni na stroških več lastnikov oziroma drugih lastnikov. To pomeni, da se električno energijo ob uporabi plača in sicer z evro kovanci. Plača se ura električne energije moči do 16A.

V stanovanjskem objektu Dunajski Kristali so JEV-3300 avtomati montirani v garaži pri vratih, ki peljejo v posamezna stopnišča blokov. Tako lahko proti plačilu uporabljajo električno energijo pri posameznem vhodu v blok tudi tisti, ki imajo tam samo parkirne prostore.

Pošljite povpraševanjeOsebni podatki poslani v tem spletnem obrazcu ne bodo shranjeni v nobeno podatkovno zbirko, ampak bodo poslani zgolj na elektronski naslov podjetja Janez d.o.o. in bodo uporabljeni izrecno in samo za namen obdelave predmeta zaradi katerega nas kontaktirate, potem pa bodo izbrisani. Osebni podatki ne bodo uporabljeni v nikakršne promocijske namene, ne bodo uporabljeni za nadaljnjo obdelavo in ne bodo posredovani tretji osebi.